Lansarea oficiala Global Vape Alliance

 

Astăzi, la Târgul InterTabac de la Dortmund se face istorie pe măsură ce Global Vape Alliance este lansată oficial, împreună cu o Declarație care promite să aducă schimbări responsabile și pozitive în industria vapingului la scară globală.

Global Vape Alliance reunește organisme internaționale importante din industria de vaping, inclusiv ECCC, VTA, UKVIA și IEVA, sub o singură umbrelă puternică. Acest moment istoric semnifică o nouă eră a angajamentului față de sănătatea publică, sustenabilitatea mediului și bunăstarea fumătorilor care caută alternative la produsele tradiționale din tutun.

Iată principalele puncte importante ale Declarației Global Vape Alliance:

     1️⃣ Conformitatea cu reglementările: ne angajăm să respectăm cele mai bune practici, un marketing responsabil și să protejăm tinerii, asigurându-ne că companiile membre respectă legile și standardele existente în industrie.

     2️⃣ Promovarea industriei: Vom crește profesionalismul, importanța și sustenabilitatea în industria vapingului prin comunicare și inovație tehnologică.

     3️⃣ Sănătate publică: punând accent pe reducerea efectelor nocive, vom promova în mod activ produsele de vaping pentru a reduce daunele și vom oferi informații transparente despre impactul acestora asupra sănătății fizice.

     4️⃣ Protecția mediului: susținem un viitor mai ecologic prin promovarea strategiilor ecologice, reciclarea, designul cu emisii reduse de carbon și respectarea legislației de mediu.

Împreună, credem că unitatea și cooperarea în industria vapingului pot deschide calea către o lume fără fumat.

Dustin Dahlmann, președintele Independent European Vape Alliance, spune: „Obiectivul nostru este clar – să avem un impact semnificativ asupra sănătății publice și să contribuim la un viitor durabil, prietenos cu mediul”.

Secretarul general al ECCC, Will Ao, adaugă: „Semnarea declarației va ghida industria globală de vaping către un viitor de dezvoltare sănătoasă și prosperitate”.

John Dunne, director general al Asociației Industriei Vaping din Marea Britanie, subliniază angajamentul industriei față de cele mai bune standarde și practici, făcând istorie fumatul.

Tony Abboud, director executiv la Vapor Technology Association, subliniază importanța științei solide și a reglementărilor semnificative.

Aflați mai multe despre Declarația Global Vape Alliance pe site-ul nostru. Să lucrăm împreună pentru o lume mai sănătoasă, fără fumat! 

https://eurovape.eu/new-global-vape-alliance-unveiled/

#GlobalVapeAlliance #VapingForChange #HarmReduction #EnvironmentalallyFriendly #SmokeFreeWorld