DC Journal: Societatea Americană de Cancer ar trebui să lupte împotriva cancerului, nu a vapatului

„În mod ciudat, în timpul eforturilor de a renunța la fumat, nu există niciun sprijin pentru utilizarea alternativelor mai sigure pentru cei care nu pot renunța la fumat. Nu numai că nu se menționează aceste alternative mai sigure cunoscute, dar există o campanie de dezinformare pentru a descuraja folosirea unor alternative mai sigure.”

„După ce s-au luptat ani de zile să renunțe la fumat, milioane de consumatori din Statele Unite au trecut la vapat și nu mai fumează. În loc să sărbătorească succesul lor, Asociația Americană a Plămânilor subminează realizările celor care au fumat anterior și le-au spus că nu s-au lăsat cu adevărat de fumat.”

„Pentru persoanele care nu se pot lăsa de fumat, există două opțiuni. Fie societatea poate privi în altă parte, în timp ce cei care fumează se îmbolnăvesc și mor, fie oamenii care fumează pot fi încurajați să treacă la o alternativă mai sigură. Încurajarea lor facă trecerea este lucrul corect de făcut și este îngrozitor să vezi grupuri de sănătate publică ce aleg să-i lase să fumeze în schimb.”

Sursa: https://dcjournal.com/american-cancer-society-should-fight-cancer-not-vaping/